SI EN DE ES IT

Novice

Otvoritev Poslovno-logističnega centra Goja

2. junij 2017

Špedicija Goja je na Štajerskem otvorila nov Poslovno-logistični center Goja, ki bo še okrepil razmere v logistični dejavnosti in še uspešneje konkuriral potrebam na mednarodnem trgu, hkrati pa doprinesel lokalnemu okolju z novimi poslovnimi priložnostmi.

Poslovno-logistični center obsega več kot 3.800 kvadratnih metrov uporabne površine in ponuja vse storitve za tovorna vozila na enem mestu, hkrati pa zajema druga različna podjetja, ne le iz logistično-transportnega področja. Z izgradnjo novega objekta so želeli izkoristiti svoje potenciale, znanje in tradicijo, ki vedno predstavljajo ključne temelje podjetja Špedicija Goja. Mednarodne potrebe se na področju logistike in transporta iz leta v leto povečujejo, zato so v podjetju prepričani, da so strateške investicije in usmerjenost v nadgradnje, izboljšave ključnega pomena.

Direktor Špedicije Goja, Sebastjan Kolednik je ob otvoritvi poudaril: »Preteklo poslovno leto in tudi prva polovica tega leta, lahko za podjetje Špedicija Goja imenujemo investicijsko leto. Z investicijo v nov Poslovno-logistični center Goja Ptuj smo se še bolj utrdili in uveljavili v logistični dejavnosti.« Potrebno je ustvarjati nove poslovne priložnosti, je prepričan lastnik in direktor Finakos Group, Marjan Kostanjevec in dodaja:  »Odprtje tovrstnega Poslovno-logističnega centra pomeni prelomnico in boljši jutri tudi za lokalno okolje, ki bo hkrati omogočilo še učinkovitejši prodor tudi na druge trge.«

Objave o dogodku v medijih:

Štajerski tednik (https://www.tednik.si/gospodarstvo/6101-ptuj-odprtje-novega-poslovno-logisticnega-centra-goja)

Večer (http://www.vecer.com/mednarodno-konkurencna-spedicija-goja-ptuj-6269456)

Transport & Logistika (http://www.etransport.si/novice/821/nov-poslovno-logisticni-center-na-ptuju)

preberi.sihttps://www.preberi.si/content/view/17472265-Mednarodno-konkurencna-spedicija-Goja-Ptuj.html

 

Donacija Špedicije Goja Ptujski bolnišnici

3. 1. 2017

Z novim standardom kakovosti in centrom še bolj konkurenčni

30. 8. 2016

Goja sodeluje v nogometni poslovni ligi

1. 6. 2016

Imate vprašanje za nas? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
+386 2 749 38 00 | info@spedicija-goja.si kontakt